Sommar 2022

Hej alla fina ungdomar eller gästande vuxna. Nu är det snart sommar och vi har fyllt våra öppna veckor med aktiviteter. Här kommer all aktuell information att finnas och uppdateras.

Sommaraktiviteter

Anmälan till olika aktiviteter kan ske till en fritidsledare som är på din gård, men man kan också anmäla sig direkt på Bergagården. Föranmälan görs och sedan får man ett papper där en vårdnadshavare skall fylla i sitt medgivande.

Siggesta Gård
Häng med oss på roliga aktiviteter på Siggesta Gård. Här finns det Skogshinderbana, fotbollsgolf, discgolf, äventyrsgolf mm.
Datum: 14/7
Kostnad: 50kr
Max antal: 7st
Fotoläger
För dig som tycker om att fota oavsett förkunskaper. Under 4 dagar så lär vi ut hur grunderna i fotografering, åker på flera fotoutflykter samt delar ut roliga fotouppgifter. Vi avslutar med att redigera och dra ut bilder på fotopapper. Vi har 5 kameror till utlåning om man inte har en egen. Först till kvarn.

Datum: 20/6 – 23/6
Kostnad: 200kr
Max antal: 10st
Motorläger i Tierp
Är du motorintresserad och vill köra på en riktig bana. Då är detta för dig. Här får du lära sig grunderna och träffa ledare som kört förr.

Datum: 2/7 – 3/7
Kostnad: 400kr
Max antal: 10st
Golf ÅGK
Ta en runda på Åkersberga GKs 4-hålsbana tillsammans med Österåkers fritidsgårdar. Inget grönt kort krävs. Egna klubbor medtages om man vill men det finns att låna om man anmäler det innan. Mer information skickas till anmälda.	

Datum: 30/6
Kostnad: 30:-
Max antal: 10st
Minigolf Vaxholm
Åk med oss till Vaxholm och utmana dina vänner i minigolf. Kanske lär du känna någon ny och självklart skall vi hinna med en glass också.

Datum: 28/6
Kostnad: 30kr (återbetalas efter aktivitet)
Max antal: 7st
Frisbee-golf
Vi tar en härlig runda i hackstabanan. Kan du kasta en disc? Följ med och prova på eller kanske lär ut till någon som inte kan.	

Datum: 11/8
Kostnad: Gratis
Max antal: 10st
Kanalfiske
Häng med oss till kanalen och hoppas på napp. Pris för största fisken kanske? Ett nytt personbästa, vem vet. Vi har lite utrustning men  ta gärna med egen om ni har.	

Datum: 7/7
Kostnad: Gratis
Max antal: 10st