Tråsättragården

Tråsättragården har en mängd olika aktiviteter som t.ex. bollsporter, biljard, tv-spel, sällskapsspel och pyssel.

Självklart kan du själv föreslå egna aktiviteter och idéer som vi försöker genomföra.

Covid-19
Vi följer kommunen- och folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med anledning av dessa så får max 35 personer för närvarande vistas i våra lokaler. Handsprit finns att tillgå och lokalen har anpassats för att möta rådande situation. Dessutom är endast elever från årskurs 7-9 födda 2005-2007 och som går i Tråsättraskolan för närvarande möjlighet att besöka oss.

Café
På dagtid kan du handla frukt, yoghurt, juice och goda smörgåsar. Vi serverar mellanmål varje dag efter kl.13.00. Du kan köpa ett mellanmålskort som gäller för 10 mellanmål för 120:-. Vill du köpa mellis styckevis så kostar det 15:-
Vill du swisha så är det minsta beloppet 15:-, annars är det kontant som gäller. Men vi har värdekort från 15:- och uppåt som går att köpa om man vill och dessa går att nyttja istället för kontanter för mindre belopp.

På kvällarna kan du köpa läsk, godis, chips, bakverk, pizzabitar och mycket mer.

Var med och tyck till om vårt utbud i fiket. Lämna dina förslag till fritidsledarna.

Kvällstid
På kvällarna välkomnar vi dig från årskurs 7. Måndagar, Tisdagar och torsdagar har vi en öppen gård med arrangemang efter ungdomarnas egna önskemål. Bingo och musikquiz är ett par av de populära saker vi anordnar. I caféet säljer vi läsk, chips, godis m.m.
Du kan påverka vad vi gör. Kom till oss och berätta.