Solskiftesgården

Här anpassar vi aktiviteterna och utifrån ungdomarnas önskemål i en demokratisk anda. Givetvis erbjuder vi också aktiviteter såsom hantverksarbete, tv-spel, biljard och pingis, men vill du påverka utbudet så har du kommit till rätt gård. Du som besöker gården är viktig för oss, vi tar dina förslag på allvar. Har du idéer, kom till gården och berätta.

Café
På dagtid kan du handla frukt, yoghurt, juice och goda smörgåsar. Vi serverar mellanmål varje dag efter kl.13.00. Ett mellanmål kostar 15:-. Du kan köpa mellanmålskort, 10 mellanmål för 120:-.

På kvällarna kan du köpa läsk, godis, chips, bakverk, pizzabitar och mycket, mycket mer.

Var med och tyck till om vårt utbud i fiket. Lämna dina förslag till fritidsledarna.

Aktiviteter
Våra aktiviteter är olika varje kväll och du kan medverka och påverka vad och hur dessa görs! Kom till oss och upplev en helkväll, med, tävlingar och massor av roliga aktiviteter.

Kväll
Varje öppen kväll bjuder vi på ”smakbitar” av olika maträtter eller bakverk och annat.

Tv-spel och annat. 
Vi har många olika Tv-spel. Vi spelar bingo, biljard, pingis, skip-bo, och andra sällskapsspel. Ibland har vi turneringar och tävlingar där du kan vinna fina priser.

Samarbete
Vi samarbetar med elevrådet på Solskiftesskolan och olika föreningar som besökarna föreslår och har aktiviteter som ungdomarna önskar.