Fältgruppen

Fältgruppen arbetar främjande med ungdomar 13 – 20 år i Österåkers kommun. Vi är anställda av Österåkers kommun under fritidsgårdsenheten. Arbetet bygger på frivillighet och sker alltid med ungdomens samtycke.

Fältverksamhetens uppgift är att var en skyddsfaktor som kan förstärka banden mellan människor i sunda relationer. Detta gör vi exempelvis genom att erbjuda sunda fritidssysselsättningar.

Målet är att ungdomen ska utvecklas i positiv riktning.

Aktiviteter med oss!

Fredagar
Vill du hitta på något en fredagskväll? Vi kan hjälpas åt att anordna en aktivitet, ett arrangemang eller driva ett projekt. Allt från att fjällvandra till att åka och fiska. Hör av dig till oss med ditt förslag.

Lördagar
Personal från Fältgruppen finns i tjänst även på lördagar. Vi kan förlägga vår arbetstid så att det passar just din idé.

Bubbleball
Fritidsgårdarna har 10st ”Bubbleballs”. Vill du anordna en aktivitet med dessa tillsammans med dina kompisar, lag eller kanske med klassen? Vi hjälper dig arrangera aktiviteten.

Klättring
Fältgruppen kan erbjuda er ungdomar att prova på klättring. Antingen i sporthallen eller i Akalla klättercenter. Hör av dig om du vill boka in en aktivitet.

Vad vill du göra på din fritid?
Fältgruppen har under åren genomfört många projekt och aktiviteter. Du som ungdom kan själv vara med och påverka verksamheten. Vad vill du göra på din fritid? Vissa projekt kräver att du är med och engagerar dig under en tid och andra kan vi hjälpa dig med på en gång. Hör av dig till oss med ditt förslag.

  Vart finner ni oss?

  Att vara fritidsledare med fältuppdrag innebär att inte vara bunden till en speciell arbetsplats eller utan att försöka nå ut till många olika platser där ungdomar finns exempelvis i skolor, på fritidsgårdar eller i centrum.

  Kontakt

  Besöksadress:
  Bergagården
  Lennart Neckmans väg 12
  18430 Åkersberga

  073-644 36 84
  073-644 36 85
  073-625 23 77
  073-625 23 78
  faltgruppen@ostaraker.se
  telefon vxl. 08-540 810 00This site is protected by WP-CopyRightPro