Zombies invaderar i mars!

Vill du vara med i en film? Framför eller bakom kameran?

Vi, Bergagårdens Filmgrupp, håller på att planera en film som ska spelas in i mars. Den heter ”Zombies i Orten” och är en kärleksförklaring till den lite udda filmgenren zombie.
Vill du vara en del av det? Vi söker massivs med zombies! Kan du bara en dag? Bra! Den 15 mars kommer vi spela in ett par scener där hela gamla P-huset (vid Facklan) kommer att invaderas av massvis med zombies! Vill du vara med fler dagar? Inga problem!
Vi behöver även folk bakom kameran. Där kan du få se mer ingående vad som händer under en filminspelning. PÅ RIKTIGT! Det behövs inga förkunskaper för att vara zombie eller för att hjälpa till bakom!

Hör av DIG till magnus@fritidsgardarna.se eller till 073-644 37 08!!!

Kommentarer

Vi kommer inte att publicera din e-post och tänk på att ha ett vårdat språk.
  1. http://www.privatkreditcom.info/ kommenterade 15 maj, 2017

    The tutorial is fabulous and the HD vido and colors just stunning. The flowers look so delicate and real. Love the earring wire with the crystals; I had started putting a bead on my ear wires; I think it just makes the simple plain ear wires look really special.

Lämna en kommentar

    Nu testar vi SNAPCHAT!

    Lägg till oss för att få information om vad som händer kring Fältgruppen och Bergagården. Vi kommer inte följa tillbaka, detta är bara en informationskanal.


This site is protected by WP-CopyRightPro